A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Új műsorvezető a SzerencseSzombatban

Fotó: MTVA
Vágólapra másolva!
A televízióban több mint 60 éve, pontosan 1962 óta közvetítik a legrégebbi számsorsjáték, az Ötöslottó sorsolását.
Vágólapra másolva!

Ismerős arc köszönti a nézőket augusztustól a zenés, szórakoztató sorsolási showműsorban a Dunán. Tótfalusi Fanni új műsorvezetőként csatlakozik a SzerencseSzombathoz, így Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie mellett vele is találkozhatnak a szombati lottóshow nézői - közölte az MTVA.

Tótfalusi Fanni 
Fotó: MTVA

Az augusztus 3-i Luxorban mutatkozhatott be Tótfalusi Fanni, ezúttal még vendégként, a nézőknek. A fiatal műsorvezetőt az M2 Petőfi TV riportereként ismerhette meg az ország, jelenleg az Esti Kornél című műsor háziasszonya, akitől nem idegen a showműsor, hiszen kipróbálhatta magát már a Petőfi Zenei Díjátadón is.

Tótfalusi Fanni az első adására a SzerencseSzombat gyakorlott házigazdájával, az idén Petőfi Zenei Díj Az év férfi előadója címmel elismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddie-vel készül.

„Freddie-vel dolgozni nagyon jó, úgy érzem, azonnal megtaláltuk a közös hangot. 

Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett.

 Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál” – mondta Tótfalusi Fanni.

A SzerencseSzombat műsorvezetői csapatát jelenleg Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie alkotja, hozzájuk csatlakozik 2024. augusztusától Tótfalusi Fanni. A Dunán szombat esténként látható showműsor ad otthont hétről-hétre a Luxor, a Joker és Magyarország egyik legismertebb márkája, az Ötöslottó élő sorsolásának. A közel egy órás műsorban a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói lépnek fel, valamint népszerű magyar sztárvendégekkel beszélgetnek a műsor házigazdái. A televízióban több mint 60 éve, pontosan 1962 óta közvetítik a legrégebbi számsorsjáték, az Ötöslottó sorsolását.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!