A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült miért léptették vissza valójában Joe Biden

Joe Biden
Vágólapra másolva!
Biden ultimátumot kapott, vagy most visszalép, vagy Pelosi – dacára a fél évszázados ismeretségnek, barátságnak – tönkreteszi.
Vágólapra másolva!

Még július 21-én lépett vissza Joe Biden az elnökjelöltségtől és az abból való küzdelemből. Ezzel pedig gyakorlatilag elismerte, hogy nem alkalmas arra, hogy az Amerikai Egyesült Államokat vezesse. A brit Daily Mail most azt írta, a Covid-fertőzésből lábadozó elnök szombaton, vagyis a vasárnapi poszt előtti nap sürgős üzenetet kapott nem mástól, mint Nancy Pelosi volt képviselőházi elnöktől.

Az üzenet egy zsarolás volt: Pelosi közölte Bidennel, kész arra, hogy nyilvánosságra hozza aggodalmát, hogy Biden novemberben nem tudja legyőzni Donald Trumpot.

Mindezt a Mailnek négy, egymástól független forrás is állította; a politikus asszony pedig fogadkozott, hogy mindezt brutális közvélemény-kutatási adatokkal támasztja majd alá  - írta a Mandiner. 

Vagyis Biden ultimátumot kapott, vagy most visszalép, vagy Pelosi – dacára a fél évszázados ismeretségnek, barátságnak – tönkreteszi.

Az ultimátum pedig annyira erőteljesen érintette az elnököt, hogy elkezdte megfogalmazni visszalépő levelét.

Természetesen mindezt a Fehér Ház hivatalosan letagadta.

Írtunk arról is, hogy a következő hetekben nyilvánosságra kerülhetnek azok a dokumentumok, amelyek Hunter Biden olaszországi tevékenységéről is szólnak, mint az ukrán Burisma energiavállalat igazgatósági tagja - közölte az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője a sajtóban megjelent értesülésekre reagálva.


 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!