A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
15:50VívásFrance-Hungary
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Az utcán találtak rá egy fiatal nőre, belehalt fejsérüléseibe

Vágólapra másolva!
Egy 23 éves nőt találtak a hajnali órában egy délnyugat-londoni úton, aki később a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet.
Vágólapra másolva!

A rendőrség munkatársait tegnap hajnali 2:30 körül kihívták a Battersea-i Silverthorne Roadra, a bejelentésben egy sérült nőről számoltak be. A fiatal láthatóan komoly fejsérülést szenvedett, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség jelen pillanatban is igyekszik kideríteni az eset körülményeit, olvasható a MailOnline-on megjelent cikkben.

A rendőrség megerősítette, hogy a dél-londoni úton megsérült nő meghalt. Augusztus 1-jén, csütörtökön hajnali 2 óra 31 perckor hívták a rendőrséget egy sérült nő miatt. A rendőrség kiszállít a helyszínre, a Silverthorne Road, SW8-as úton. A munkában rendőrtisztek és a Londoni Mentőszolgálat (LAS) vettek részt. A helyszínen egy 23 éves nőt találtak fejsérüléssel. A LAS egy dél-londoni kórházba vitte, ahol később meghalt.

- mondta a rendőrség szóvivője.

A legközelebbi hozzátartozóit értesítették. A nyomozók dolgoznak az eset körülményeinek feltárásán.

A múlt héten a rendőrség őrizetbe vett többek között egy 15 éves fiatalt, gyilkosság vádjával, néhány nappal ezelőtt pedig feltehetően emberi szerveket találtak egy londoni parkban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!