Motorbalesetben meghalt egy tinédzser, édesanyja végignézte a tragédiát

Vágólapra másolva!
A szerencsétlenség vasárnap késő este történt, a tinédzser édesapja utasa volt. Az 51 éves férfi kritikus állapotban van, mélyaltatásban tartják
Vágólapra másolva!

Motorbalesetben meghalt egy 17 éves fiú a Losonc melletti ladói víztározónál vasárnap késő este. A tinédzser édesapja utasa volt, az 51 éves férfi kritikus állapotban van, mélyaltatásban tartják - számolt be róla a Paraméter.

Mint írták, 

apa és fia 21.45 körül indultak el a víztározó környékéről, nem sokkal később azonban egy kereszteződésben megcsúsztak a motorral.

 A sofőrt súlyos sérülésekkel kórházba szállították, kisebbik fiát viszont hiába próbálták újraéleszteni egymás után a mentők és a tűzoltók is, nem tudták megmenteni az életét.

A motor mögött haladt a gyerek édesanyja, és egy szolgálaton kívüli mentős is megállt, próbált segíteni.

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, sokkoló baleset történt Németországban is. Egy teherautó az autópályán frontálisan nekiütközött egy jelzőtábla acélgerendájának. A jármű mindkét utasa azonnal meghalt.

Szegeden vasárnap délután személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó tűzoltóautó ütközött össze, a tűzoltójármű felborult.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!