A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Öngyilkos merénylet történt egy zsinagóga mellett Tel-Avivban

Vágólapra másolva!
Vasárnap késő este öngyilkos merénylet történt Tel-Avivban. A támadás elkövetőjeként a Hamász és az Iszlám Dzsihád palesztin iszlamista terrorszervezetek jelentkeztek hétfőn. A támadás során csak a merénylő halt meg, egy arra járó motoros pedig megsebesült.
Vágólapra másolva!

Az izraeli biztonsági erők hétfőre azonosították azt a palesztin férfit, aki előző este egy zsinagóga mellett felrobbantotta a hátizsákjába rejtett pokolgépet. A támadást terrorcselekénynek minősítették.

  A Hamász és az Iszlám Dzsihád ezután jelentkezett elkövetőként.

A támadás során megsebesült egy robogóval arra közlekedő férfi, őt kórházba kellett szállítani. A műtétje során számos szilánkot szedtek ki a testéből, de a kórház közlése szerint várhatóan gyorsan felépül - számolt be a Reuters.  

A tűzszerészek szerint a mostani pokolgép hasonló volt azokhoz, amilyeneket korábban is készítettek palesztinok Ciszjordániában.

Legutóbb Pakisztánban történt öngyilkos merénylet, akkor a merénylő egy japánokat szállító járműre támadt Karacsiban. Márciusban pedig 21 ember halt meg a dél-afgán Kandahár városában egy bankban elkövetett öngyilkos merényletben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!