Fényes nappal késeltek halálra egy tolószékes férfit Londonban

Vágólapra másolva!
A 38 éves Jade Anthony Barnett szerda délután azért indult el otthonról az elektromos tolószékével, hogy találkozzon a barátaival. Az egyik helyi utcában azonban két férfi megtámadta, és egy machetével meggyilkolták.
Vágólapra másolva!

A férfinak évekkel ezelőtt motorbalesete volt, ami miatt amputálni kellett az egyik lábát. Volt műlába, azonban elektromos tolószéket is használt. Szerdán délután is ezzel indult el a londoni otthonából, amikor 

az egyik utcában, egy lépcső tetején két férfi megtámadta. Megverték és egy machetével meggyilkolták. 

A támadásnak voltak szemtanúi, akik azonnal segítséget hívtak a férfihoz. Még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe. 

Az egyik szemtanú elmondása szerint a férfi próbált elmenekülni, de a tolószéke akadályozta benne. 

A rendőrök a gyilkosság miatt elfogtak egy 21, valamint egy 28 éves férfit. Továbbra is nyomoznak az ügyben, újabb szemtanúkat is keresnek. Arra kérik az embereket, hogy a külön erre létrehozott weboldalon osszák meg a támadásról készített fotóikat, videóikat, hogy felelősségre vonhassák a tetteseket. 

A férfi egyik barátja szerint Jade egy jótékonysági szervezettel együttműködve Szenegálba készült, hogy elajándékozza a korábbi műlábait – írja a DailyMail

Ahogy azt korábban megírtuk, egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Gyilkosság történt augusztus 24-én Galgagyörk településen. Szombaton hívta fel a rendőrséget egy ember, hogy vérnyomokat talált a házában. Ő azt is mondta, hogy szülei nincsenek otthon, és telefonon nem is éri el őket. Miután a rendőrök kiértek a helyszínre, kiderült, hogy a 66 éves k. László összeveszett a feleségével, majd négyszer mellkason szúrta. Ezután a férfi a nejét bevitte a hatvani kórházba, majd elmenekült. A 48 éves nő belehalt a sérüléseibe. A rendőrök még aznap este, Zuglóban elfogták a férfit. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!