Horror a levegőben: turbulenciába került egy gép, több utas megsérült

Vágólapra másolva!
A Turkish Airlines egyik utasszállító gépe turbulenciába került, horror, amit az utasoknak át kellett élniük, többen megsérültek.
Vágólapra másolva!

A Turkish Airlines Boeing 777-300-as gépe szeptember 5-én  hagyta el az isztambuli repülőteret 17 fős személyzettel és 214 utassal a fedélzetén. Isztambulból Tajpejbe, Tajvanba tartott, mikor a levegőben horror turbulenciát tapasztalt mielőtt leszállt a Taoyuan nemzetközi repülőtéren. A turbulencia során 

a személyzet két tagja és körülbelül öt utas megsérült, 

további két embert kórházba szállítottak.  A hivatalos jelentések szerint: „Több mentőautó és sürgősségi egészségügyi személyzet volt készenlétben a helyszínen." A repülőtéren mindenkit megvizsgáltak - írja a Mirror.

A gép belsejében készült rémisztő felvétel azt a pillanatot örökíti meg, amikor 

az ételhordó szállítókocsik és az utasok csomagjai a kabinon keresztül repülnek az utasok fejére. 

A repülőgép körülbelül négy órán át a földön maradt, mielőtt a menetrend szerint indult volna vissza.

Korábban beszámoltunk róla, hogy turbulencia miatt kellett egy gépnek máshol leszállnia, több utas megsérült. Nemrég írtunk arról is, hogy turbulencia miatt halt meg egy utas egy repülőn. A Singapore Airlines repülőgépét és utasait érte a szerencsétlenség. 

A légi közlekedés szempontjából a legviharosabb, turbulenciának leginkább kitett útvonalak között az első helyen szokás említeni a chilei fővárost, Santiagot a bolíviai Santa Cruz-zal összekötő útvonalat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!