Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Új barátokra találhatunk, egyikükkel a végén talán még szerelmi viszony is kialakíthatunk. A szokásosnál könnyebbnek találjuk a személyes vagy társkapcsolati problémák rendezését.

A Hold még mindig a Mérlegben jár, ami egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre, mint pl. pranadadi univerzális energia, reiki stb. A zsurlófű tea fogyasztása tisztítja a húgyutakat.

Tervezzünk szép dolgokkal való foglalatosságot a mai napra, például múzeumlátogatást, zenét, táncot vagy akár az otthonunk csinosítgatását. Az ősi asztrológia új munkahelyre való belépést vagy költözködést nem ajánlja erre a napra.

A Hold szextil Mars hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik képesek kiváltani belőlünk az ilyen érzelmeket. Szexuális kapcsolataink felhevülnek, vagy kifejezetten keressük rá az alkalmat.

A Hold trigonba kerül a Szaturnusszal, aminek hatására képesek vagyunk elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagunkat és érzelmeinket. Jó alkalom, hogy egyedül legyünk, és elgondolkodjunk dolgainkról, vagy problémáinkat megbeszéljük egy idősebb személlyel. Nem fogjuk magányosnak érezni magunkat, még ha egyedül is vagyunk, sőt, eltelt bennünket a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhetünk. Életünk és társkapcsolataink most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtettünk belső és külső világunk között.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő?Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!



Új arcokat, másfajta embereket keresünk, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyunk, és ezt minden bizonnyal el is érjük. Élére állhatunk egy csoportnak, hogy keresztül tudjuk vinni az új célkitűzéseket és ötleteket. Változásokat hajthatunk végre otthoni életünkben, amivel - jóllehet - meglepjük barátainkat vagy családtagjainkat, de hamarosan egy új rendszer kerekedhet ki belőlük.

A késő esti órákban a Hold-Jupiter kvadrát hatására általában jól érezzük magunkat, és jó szándékkal közelítünk mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert talán öntelt, leereszkedő és tudálékos módon léptünk el velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgáljuk hozzáállásunkat. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgaink.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!