Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Bakba, a Föld elem hatására talán kissé nehézkesen indul a nap. Egészségügyi vonatkozásaiban a csontrendszert, az izületeket, a térdek területét érinti az átvonuló Hold. Most ezeket a testrészeket minden mozgás erősen igénybe veheti, nem árt, ha kissé kényeztetjük őket.

Emellett ezek a napok a mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmasak. Bőrünk, hajunk, körmünk rendkívül érzékenyen reagál a belsőnkben történő folyamatokra, legyen ez anyagcserével kapcsolatos vagy a lelki életünkkel összefüggő.

A Hold-Merkúr trigon hatására ma nagyon is tisztában leszünk érzéseinkkel, és könnyedén ki is tudjuk fejezni őket, miközben logikai képességeinken sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képesek leszünk értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megosszuk gyengéd érzelmeinket szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen teremtünk kapcsolatokat, és érzelmi támaszai lehetünk másoknak.

A Mars szembenáll az Uránusszal, hajlamosak lehetünk az ingerült és türelmetlen kirohanásokra mindennel és mindenkivel szemben, ha korlátozva érezzük mozgásterünket. Előfordulhat, hogy a személyes fejlődésünk érdekében végrehajtott szükségszerű változtatásokkal szemben egyesek ellenállást fognak tanúsítani. A meggondolatlan, lobbanékony magatartás azonban balesetekhez vezethet, és egészségügyi problémák is felmerülhetnek, ha megpróbáljuk elhárítani vagy elfojtani a Mars-Uránusz kapcsolódásban rejlő kreatív és talán váratlan fordulatokat produkáló energiákat. Legyünk rugalmasak, és álljunk készen a körülményekhez való alkalmazkodásra.

Ezt a hatást némileg tompíthatja a Mars-Szaturnusz szextil, mely kedvező hatással van az aprólékos tervek kidolgozására és a türelmes odafigyelést igénylő, pepecselő munkák elvégzésére. Képesek vagyunk most nagy önfegyelmet gyakorolni. Ez tehát jó alkalom arra, hogy személyes gyarapodásunkat, önismeretünk fejlesztését vagy bármely más - hosszú távon megtérülő - feladat elvégzését tűzzük ki célul.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő? Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!



Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!