Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hát még ha együtt jelentkeznek és a Holddal, és az érzelmek bolygójával alkotnak kapcsolatot. A három bolygó választás elé fog minket állítani: a mai napon foglalkozhatunk régi, jól bevált elfoglaltságokkal.

Elvégezhetjük mindazt a házimunkát, kötelezettséget, amelyet a hét folyamán elhalasztottunk. Vagy pedig egészen új élményekben lehet részünk, új, különleges elfoglaltságokat találhatunk magunknak. Elmehetünk kirándulni, kicsit "kiszabadulhatunk" otthonról. Zavarhat minket a tény, hogy rengeteg kötelezettségünk, elvégzendő feladatunk lenne, de mégis dúl bennünk a mehetnék. Ha otthon maradunk, akkor egész nap hiányérzetünk lesz, úgy érezzük, hogy be vagyunk zárva a négy fal közé. Ha elmegyünk, akkor bűntudatunk lehet, hogy elhanyagoltuk feladatainkat. Osszuk ketté a napot, így mindkét hajlandóságunkat kielégíthetjük.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

A Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Néhány tanács, amivel veseproblémáinkat könnyebbé tehetjük: étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük például a paradicsom, kőképző hatású lehet. Tejet inni este, lefekvés előtt nem tanácsos, miután erősen megterheli a veséket. Hólyaggyulladás esetén rengeteg folyadék fogyasztása ajánlott, a legjobb a gyógytea, vagy az ásványvíz. Ezzel "átmossuk" szervezetünket, így talán el tudjuk kerülni az antibiotikumos kezelést. Javaslom a csalántea kúraszerű alkalmazását.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!