Heti horoszkóp 2003. július 1-től 7-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Eddig úgy érezhetted - és ez az időszak hosszabb ideig tartott -, hogy a szerelemben nem teljesülnek elvárásaid, vágyaid. Talán csak álmodoztál egy olyan partnerről, aki ideáljaidnak megfelel, de találkoznod még nem sikerült vele. Most vége lehet ennek az időszaknak, és nyitva áll előtted a lehetőség, hogy új kapcsolatokat alakíts ki, és megtaláld a számodra legmegfelelőbb partnert. Jól teszed, ha kinyitod a szemed, és megkeresed életed párját. A legvalószínűbbnek tűnik, hogy baráti körödben, vagy közvetlen környezetedben találod meg. Talán közel laktok egymáshoz, csak eddig nem találkoztatok.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten nagyon megtetszik neked valaki. Lehet, hogy először nem is a külseje tűnik fel, hanem valami belülről jövő sugárzás, hiszen nagyon egy hullámhosszon lesztek. Olyan erősen kerülsz az élmény hatása alá, hogy egész lényedet átjárhatja a bizonyosság, hogy pont ő hiányzott az életedből. Azonban jó, ha tudod, hogy az ilyen kapcsolatok esetében sokszor karmikus tartozások állnak a háttérben. Hiszen amikor hirtelen "ráismerünk" valakire, akkor ez a felismerés szerelmi érzés, vagy vágy képében is megjelenhet. És ebben az esetben pedig már egészen másról is szólhat a történet.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szokatlanul sokat foglalkozol a biztonság, anyagi jólét kérdésével ezen a héten. Máskor nem sokat aggódsz, és általában beéred annyival, amennyi jut neked. Hiszen neked az igazi érték az információ, és a tanulás lehet. Nem nagyon kötődsz az anyagi világhoz, hiszen nagyon rugalmas ember vagy. Lehet, hogy azért foglalkoztat most az anyagiak kérdése, mert meg kell tanulnod a velük való bánásmódot, hozzáállást. Hiszen mindannyiunk életének van egy anyagi vetülete is, ez a földi világnak velejárója.

Rák (június 22. - július 22.)
Lelkiállapotod a héten úgy változik, mint a Hold formája az égen. Ez a számodra nagyon fontos égitest most maximális hatást gyakorol rád. Ennek mások nem annyira örülnek, hiszen most még kevésbé igazodnak ki rajtad. Egyébként sem könnyű ez a feladat, de most szinte lehetetlennek látszik. Próbáld egy bizonyos "mederben" tartani hangulataidat, neked is jobb, ha nem vagy ennyire szélsőséges. Persze lehet, hogy ezt az időszakot maximálisan meg kell élned, és ebben az esetben hiába is próbálsz meg uralkodni magadon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Volt egy időszak mostanában - mégpedig hosszabb időszak -, amikor jóindulatodat, szeretetedet nem értékelték kellőképpen. Ebben az időszakban úgy is gondolhattad, hogy környezeted hálátlan, és nem is tudják, hogy milyen szerencséjük van veled. Most vége lehet ennek a periódusnak, és újra értékelni fognak, felnéznek rád, amire neked nagyon nagy szükséged van. Ismét érezheted, hogy szeretteidnek szükségük van rád, és ki is fejezik feléd megbecsülésüket. Ettől pedig szinte kivirulsz, és nagyon jót tesz hangulatodnak a változás.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokat gondolsz ezen a héten gyermekkorodra, családodra, és arra a közegre, ahonnan jöttél. Azt veheted észre, hogy egészen más gondolataid vannak erről a témáról, és talán jobban megérted akkori helyzetedet. Érdemes is foglalkoznod ezzel a területtel, hiszen sokkal jobban fel tudod dolgozni az akkor téged ért sérelmeket. Más szemmel nézed gyermekkorodat, és ez jó kezdet arra, hogy felnőtt életedet megváltoztasd ott, ahol szükségesnek látod. Saját gyermekedhez való hozzáállásod is megváltozhat, jobban átérzed a helyzetét, és problémáit.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ezen a héten bejöhet nálad a közmondás: "meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt". A vonzalom először a szexualitás szintjén jelentkezik, de aztán könnyen kiderülhet, hogy választottad minden más tekintetben is kielégíti az ideálvilágodban élő partnerhez fűződő igényeidet. Ehhez a szerelemhez csak gratulálni lehet, hiszen neked elemi fontosságú a jó partnerkapcsolat, és az, hogy valakivel megoszthasd életedet. Most jó esélyed van arra, hogy rendbe tedd érzelmi életedet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Még mindig sok indulat van jelen családi életedben, és közvetlen környezetedben is. Napirenden lehetnek a veszekedések, azonban a viták eredménye mégis megváltozik. Mintha sokkal jobban szót értenétek, és értelme is lenne a vitatkozásnak. Ebben az időszakban tisztázhatjátok nézeteltéréseiteket, véleménykülönbségeiteket. Szinte a legkényesebb témát is meg tudjátok vitatni, igaz, hogy az indulatok most sem hiányoznak, azonban eredményesség tekintetében egész jó a helyzet.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Rájöhetsz a héten, hogy a pénznek milyen nagy hatalma van. Most egy kicsit jobban állsz anyagilag, és valószínűleg ezt mások is észrevették. Ennek kapcsán mintha több barátod, és ismerősöd lenne, mint máskor. Úgy tűnik, hogy jobban értékelnek az emberek, és talán ennek anyagi helyzetedhez is köze van. Vigasztaljon a gondolat, hogy mindig vannak olyan emberek, akik érdekből barátkoznak másokkal, akik azonban téged igazán szeretnek, mindig és minden körülmények között kitartanak majd melletted.

Bak (december 22. - január 20.)
Minden időszakban komoly követelményeket állítasz saját magaddal szemben. Különösen munkádra, és egzisztenciádra jellemző ez a megállapítás. Vasakarattal, és utánozhatatlan önfegyelemmel dolgozol, építed egzisztenciádat. Amikor látod, hogy megint tettél egy lépést az előrejutás felé, akkor vagy igazán elégedett és boldog. Most fennáll ez a lehetőség, és végre munkád kapcsán jelentős összegekre tehetsz szert. Ez a tény pedig nagyon jó irányban befolyásolhatja önbizalmadat, és általában közérzetedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ezen a héten itt van az ideje a szórakozásnak, kikapcsolódásnak, a szerelemnek, egyszóval az élet örömeinek. Most tudsz is örülni ezeknek az élvezeteknek, és valóban szép élményeid lehetnek, hiszen megengeded magadnak, hogy kikapcsolódj. Ha meg szeretnél hódítani valakit, akkor itt az alkalom, hiszen megvan hozzá a bátorságod is, és nem utolsósorban nagyon hatásosan tudsz fellépni. Mások szemében különlegesnek, és nagyon vonzónak tűnhetsz, ennek eredményeképpen pedig feléd is többen mutatják majd ki vonzalmukat.

Halak (február 20. - március 20.)
Életedben most családod kerül előtérbe. Lehet, hogy közösen mentek nyaralni, vagy csak otthon töltitek együtt az időtöket. Ezek a kapcsolataid nagy örömödre vannak most, és megszilárdulni látszanak. Sok közös, régi emlék is eszetekbe jut, és együtt idézitek fel, hogy mi történt a múltban. Ez is kifejezi összetartozásotokat, és megélhetitek, hogy igazán és őszintén elfogadjátok egymást. A munkádban rendszeresen előforduló negatívabb időszakoknak is vége szakadhat - kellemes meglepetések érhetnek.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!