Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egy-egy családon belül viharos jelenetek zajlanak, ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti. Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.

Délelőtt a Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg számunkra. Igazi nagyböjtöt csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából. A reumatikus fájdalmakat a fogaknál lévő gócok is okozhatják, így mindenekelőtt érdemes ezeket kivizsgáltatni a fogorvossal.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!