A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Heti horoszkóp 2003. október 7-13-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy kissé féltékeny hangulatban vagy ezen a héten. Nem is biztos, hogy szerelmi, vagy szexuális jellegű féltékenység ez, bár ez is benne lehet a pakliban. Inkább az a tény zavar, hogy másokra esetleg jobban odafigyelnek, mint rád, vagy jobban adnak néhány ember szavára, mint a tiédre. Tehát minden olyan impulzus zavar téged, amikor kiderül, hogy valaki egy kicsit is jobban számít, mint te. Ezek a helyzetek végtelen indulattal töltenek el, és nehezen tudod őket kezelni.

Bika (április 21. - május 20.)
Éppen az anyagi helyzeteden keresztül adják fel neked a leckét ezen a héten. Pedig ez a terület nagyon fontos neked életedben, és meghatározó jelentőségű számodra, hogy minél nagyobb biztonságban érezd magadat. Most azonban kiszámíthatatlannak látszanak jövedelmeid. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz pénzed, csak éppen nem tudod behatárolni pontosan, hogy mikor is kapod meg. Kénytelen leszel megbarátkozni a gondolattal, hogy nem tudod teljesen bebiztosítani magadat.

Ikrek (Május 21. - Június 21.)
Nagyon leleményes leszel ezen a héten. Ráadásul pillanatok alatt születő, nagyon jó ötleteidnek a későbbiekben határozott formát is tudsz adni. Vagyis továbbviszed őket szilárd, és strukturált gondolatmenetek formájában. Szerelmi életedben is jellemző, hogy hirtelen ráérzel, hogy ki lenne a számodra boldogító élményeket nyújtó partner. Nyugodtan vedd fel ez a "szálat", és hallgass ösztöneidre. Ne engedd el azt az embert, akiről úgy érzed, hogy remekül kijönnétek egymással. Inkább építs vele egy komolyabb kapcsolatot.

Rák (június 22. - július 22.)
Hirtelen olyan jó lehetőségeket kapsz, amiről te magad is azt gondolod, hogy nem biztos, hogy járnak neked. Vagyis ott motoszkál a lelked mélyén, hogy talán nem tudod őket sikerrel teljesíteni, hiszen nem vagy maradéktalanul felkészült. Mégsem lenne jó, ha ezt a remek alkalmat elmulasztanád, hiszen akkor soha nem tudnád megmutatni, hogy igenis fejlődőképes vagy. Inkább tegyél meg mindent annak érdekében, hogy véghezz tud vinni ezt a nehéz, de előrelépést nyújtó feladatot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ezen a héten gyakran kerülsz olyan helyzetbe, amikor összeveszel másokkal, sok vitás helyzeted alakulhat ki. Szerencsére indulataid nem lelked mélyéről fakadnak, így amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is ül a vihar. Kissé gyanakvó vagy mostanában, azt lesed, hogy ki és miért próbál beléd kötni, talán ennek is köszönhető a puskaporos hangulat. Ne hidd, hogy mindenki azt figyeli, hogy mikor hibázol! Nem kérnek rajtad számon semmit!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Hirtelen jött, és nagyon pozitív hatásokat, érzéseket, hangulatokat tapasztalhatsz családi életedben. Igaz, hogy nehéz hetek vannak mögöttetek, gyakran volt feszült a hangulat. Szerencsére egyik pillanatról a másikra elmúlt, megoldódott a probléma. Talán túlhaladottá váltak a viták, és mindannyian békét akartok. Lehet, hogy a hétköznapi, apró bosszúságok kevésbé borítanak ki most, és ezért sokkal pozitívabban állsz hozzá mindenhez.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Mint mindig, most is szeretnéd kikerülni a konfliktusos helyzeteket. Most azonban nem valószínű, hogy ki tudsz bújni a viták, és békétlenségek megtapasztalása alól. Az élet olyan nehéz helyzetek, elé állíthat, amikor igenis ki kell állnod saját magadért, egészen egyszerűen azért, mert nincs is más választásod. Talán jó lehet ez az időszak arra, hogy megtapasztald, nem dől össze a világ, ha kinyilvánítod akaratodat! Előbb utóbb megszokják a körülötted élők, hogy ilyen is tudsz lenni.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Mostanában nagy és merész terveket szövögetsz. Ami nagyon előnyös, hogy kivételesen tálalni is tudod őket, és sikerül olyan formába öntened, hogy mások is támogassanak. Pedig általában nem erős oldalad a tapintat, hiszen inkább nyersen a lényeget fogalmazod meg. Most diplomatikusan és nagyon ügyesen tárgyalsz, és jó lenne, ha ebből az új képességedből valamennyit megőriznél más időkre is. Hiszen ha máskor is így tudnál kommunikálni, akkor jelentős sikereket érhetnél el.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szeretnéd megoldani a vitás kérdésedet családi életedben. Ismét optimista hangulatban vagy, és talán ismét maximálisan hiszel az emberi jóságban. Úgy gondolod, hogy őszinte beszélgetéssel, és toleranciával mindent meg tudtok oldani, ami nehézzé teheti életeteket. Nem biztos, hogy kedvező fogadtatásra találnak kísérleteid, hiszen lehet, hogy szeretteid éppen most más hangulatban vannak, és nem kívánnak egyeztető tárgyalásokat folytatni. Ebben az esetben sem kell elkeseredned, hiszen lesz még alkalom rendezni ügyeiteket.

Bak (december 22. - január 20.)
Ha lehet, ezen a héten még alaposabbá válsz, és még többször gondolod végig az eldöntendő kérdéseket. Persze, ennél precízebb már nem nagyon lehetnél, és talán ez már nem is egészséges... Ha egy kicsit lazább lennél, az most nemhogy hátrányos, de egyenesen előnyös lenne. Azonban megvan az előnye is annak, hogy mindent százszor megrágsz. Így a legkevesebb az esély arra, hogy kedvezőtlen, számodra hátrányos döntéseket hozz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon spontán hangulatban vagy ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy szívesen bízol mindent a sorsra. Alkalmazkodsz a körülményekhez. Nem is baj, ha az ember úszik az áramlattal, hiszen sok esetben jobbat úgysem igen tehet. Azonban nem árt néha kicsit hosszabb távra is tervezni, ennek is megvannak az előnyei. Például az, hogy kevésbé érnek meglepetések. Bár számodra nem ijesztőek az hirtelen jött, spontán helyzetek, lévén egy igazi Vízöntő! Ám családod kiborítónak érezheti, hogy egy kicsit sem törődsz a holnappal!

Halak (február 20. - március 20.)
Most nagyon vágysz arra, hogy emberek között legyél, és együtt szórakozz, együtt dolgozz másokkal. Munkád során is a csapatmunkát részesíted előnyben, és nem szeretsz egyedül tevékenykedni. Anyagi ügyeidnél most oda kell figyelned arra, hogy érzelmi szempontok ne befolyásolják anyagi természetű ügyeidet. Persze ez a te esetedben nem könnyű feladat, hiszen igazi érzelmi lény vagy. Mégis azt javaslom, hogy minden pénzügyednél pontosan fektesd le a megállapodásaid részleteit! Máskülönben kellemetlen meglepetés érhet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!