A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Plútó bolygóval. Érdemes elgondolkodnunk saját vágyainkon, motivációinkon. Foglalkozzunk lelkünkkel, ebben az időszakban gyógyító folyamatokat indíthatunk el magasabb szintű énünk segítségével.
Vágólapra másolva!

Nagyon alkalmas az idő arra is, hogy elmélyüljünk a mágia, gyógyító erők, okkultizmus tanulmányozásában, ám olyan témákba ne bonyolódjunk bele, amelyekhez nincs meg a lelki érettségünk. Sok mindent meg fogunk érteni, és át fogunk érezni, ha ilyen témákkal foglalkozunk ezen a napon. A konstelláció sokat segíthet nekünk, de nem tartozik a könnyű fényszögek közé, ezért előfordulhat, hogy nagyon indulatosak leszünk a mai napon.

Emlékezzünk rá, hogy Mars-Vénusz szextil fejti ki hatását hétköznapjainkban. Ezért ez a konstelláció nagyon aktuális életünknek ebben a szakaszában. A Mars-Vénusz szextil magában hordozza a végtelen szenvedélyt. Érzéki-erotikus vonzerőt jelent. Árnyoldala az állandó diszharmónia az erotika és a nyers szexualitás között. Agresszivitás is rejlik ebben az együttállásban. A fenti témák tehát ezekben a hetekben erősen jelen vannak életünkben, próbáljuk meg ezt az energiát pozitív módon kiaknázni. Vigyázzunk arra, hogy az ilyen konstellációnál nagyon könnyű belemenni szenvedélyes, érzéki, de ugyanakkor méltatlan helyzetekbe.

A nap nagy részében a Hold még a Halak csillagjegyben halad. A Hold helyzete kedvez annak, hogy lábainkkal foglalkozzunk, például a talpmasszázs nagyon jót tesz a mai napon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!