Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együttáll a Vénusz bolygóval. Ennek hatására könnyen elcsábíthat minket egy erotikus kaland. Ugyanakkor állandó párkapcsolatunk is fontos számunkra, és ez komoly dilemmát jelenthet. Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, de lelkiismeretünk megálljt parancsolhat nekünk.
Vágólapra másolva!

Így vagy úgy, de mindenképpen hiányérzetünk lesz, és ez rányomja bélyegét hangulatunkra. Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől.

Ugyanakkor a Hold trigonban áll a Szaturnusszal. Ezért, ha belemennénk egy titkos kapcsolatba, lehet, hogy egy ideig feldobná a kedélyállapotunkat, de utána - a Szaturnusz hatására - szembe kell néznünk a bűntudat, és a felelősségvállalás témájával. A Szaturnuszt nagy tanítómesternek is nevezik, aki most arra tanít minket, hogy minden tettünknek következménye van.

Ma a Hold még a Halak csillagjegyben tartózkodik, s ma is jobban kellene ügyelnünk lábfejünk területére. A Hold-Jupiter szembenállás testi szinten vizesedést hozhat, míg lelki szinten adási-elfogadási nehézségeket vethet fel. A Hold-Plútó kvadrát hatására könnyedén kirobbanhatnak az indulatok.

A Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott.

Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk - talán egy erdei kirándulás lenne a legjobb -, mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!