Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma trigonban áll a Vénusz bolygóval. Így ebben az időszakban már sokkal nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk.
Vágólapra másolva!

Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre. A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében.

Kora este a Hold együtt áll a Neptunusz bolygóval, ám támadottan a Jupiter, a Szaturnusz és a Nap által. Érzelmileg sokkal könnyebben becsaphatóbbak leszünk. Nem lesz nehéz minket illúziókba ringatni. Tehát, amit a mai napon ígérnek nekünk, azt azért ne vegyük készpénznek, főleg, ha szívügyekről van szó. Mi is tehetünk meggondolatlan ígéreteket, amelyekről az adott pillanatban azt hisszük, hogy be is tartjuk őket. Később azután, józan ésszel átgondolva az eseményeket, rádöbbenünk, hogy felelőtlenül mondtunk ki bizonyos dolgokat. Tehát: hagyjuk kiforrni magukat az eseményeket, ne menjünk bele ma komoly döntési helyzetekbe. Ugyanez a bolygóállás hozhat testi szinten vizesedési problémákat, szervezetünk jobban visszatartja a vizet. Igyunk csalánteát, tartózkodjunk a só fogyasztásától ezen a napon.

A Hold már a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. Továbbra is figyeljünk a lábszárunkra, bokánkat óvjuk a megerőltető megterhelésektől. A mai napon ne vállalkozzunk hosszabb gyalogtúrákra, sorban állásokra. Akinek nagyon érzékeny a lába, a mai napon viseljen gyógy-harisnyát, amit gyógyszertárakban, bio-üzletekben be lehet szerezni. Akinek pszichés, vagy vegetatív idegrendszerrel kapcsolatos problémái vannak, (ide tartozik, pl. a pánikbetegség és annak tünetei) sokkal súlyosabbnak érezheti állapotát a mai napon. A helyzet nem lesz tartós, jelentősen csökkennek majd a panaszok.

A fenti panaszokban nem szenvedők is sokkal ingerlékenyebbek lesznek ma, pszichésen sokkal kevésbé vagyunk terhelhetőek. A Vízöntőhöz a hormonrendszer is kapcsolódik, mely a szervezet működéséhez szükséges hormonokat termeli. A szervezet működési rendszerében 21-23 óra között van a hormonrendszer regenerálódásának ideje. Ezért fontos lenne mindenkinek, hogy ekkor már aludjon, ahhoz, hogy másnap ne legyen ideges, ingerült, fáradt, szétszórt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!