A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az egészséges szexuális étvágy természetes dolog

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szoktál bocsánatot kérni amiatt, hogy van étvágyad? Amiatt, hogy enned kell? Hát persze, hogy nem. Az étvágyad emberi létezésed természetes következménye, annak szerves része. Nem csak a túlélésed szempontjából elengedhetetlenül fontos, hanem - remélhetőleg - az élvezet és a gyönyör forrását is jelenti számodra.
Most tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy szoktál-e bocsánatot szoktál kérni amiatt, hogy van szexuális étvágyad? Le szoktad tagadni azt, hogy van szexuális étvágyad? Miért? Ismersz akár csak egyetlen férfit is, aki bocsánatot kér amiatt, hogy van szexuális étvágya? Valójában azt a férfit, aki azt állítja, hogy gyakran van szüksége a szexre - mindennap, vagy naponta akár többször is - azt "tenyészménnek", "bikának" szokás nevezni, és a többi férfi félelemmel vegyes tiszteletének bizonyos fokát tudhatja magáénak.
Azonban azokat a nőket, akiknek hasonló igényei vannak gyakran betegnek, ribancnak, vagy különcnek bélyegzik; még akkor is, ha esetleg már férjnél van! De hát ugyan miért kellene a nőknek kevésbé "éheseknek" lenniük, mint a férfiaknak? Ha tisztán biológiai szempontból nézzük, semmi értelme sincsen annak, hogy mi kevésbé lennénk éhesebbek, mint a férfiak; vagy hogy kevésbé fájna a gyomrunk, ha nincs mit ennünk.

Fontos, hogy megtanuld szexuális étvágyadat a testi étvágyadhoz hasonlónak tekinteni. Szexuális éhséged éppoly természetes, mint testi éhséged. Szexuális étvágyad emberi mivoltod alapvető, elidegeníthetetlen része. Hogy belehalhatsz-e abba, ha nincs részed a Rosszlányok szexualitásában? Azt ugyan nem, de minden egyes alkalommal, amikor tudod, hogy a szex nem volt olyan szenvedélyes, olyan vad, olyan "rossz", amilyen lehetett volna, akkor - hitem szerint - meghal egy kis részed. Szexuális étvágyad, életerőd és kielégülésed tökéletesen eleven, tökéletesen működő, tökéletesen tudatos női létezésed alapvető alkotóelemei. Az, hogy a szexnek számodra az öröm és az élvezet nagyszerű forrásának kellene lennie, épp annyira szembetűnő, akár lábaid között lévő klitorisz.
Tehát újra felteszem a kérdést: Mi az, ami visszatart? Mi áll az utadban? Miért nem vagy Rossz? Szerintem a "Rosszlány-gátlás".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!