Vágólapra másolva!
Már kedden délután útra kelt Franciaországba a MiZo-Pécsi VSK, ahol a nőikosárlabda-Euroligában sorsdöntő mérkőzést játszik a Valenciennes együttesével. A tét a legjobb négy közé jutás, a párharc 1-1-re áll.

"Sztyepanova napról napra jobban beilleszkedik, már eddig is nagy hasznára volt a csapatunknak, most is erősségünk lehet. Megpróbálunk úgy védekezni, hogy kevesebb kosarat kapjunk gyors leindításokból, mint Pécsett. Több lepattanó labdát is kell szereznünk a palánkok alatt, és a kiegészítő emberekre is nagy feladat hárul. Sokat jelent majd, hogy milyen bíráskodásban lesz részünk" - mondta az elutazás előtt Rátgéber László, a pécsiek vezetőedzője.

A vasutasokkal tartott élettársa, Csák Magdolna is, de a válogatott kosaras sérült, ezért a játéka kérdéses. Emiatt a pécsiek elvitték Szakács Ildikót is, hátha a fiatal játékosnak be kell szállnia.

A mérkőzés csütörtökön este 20 órakor kezdődik, a Sport 1 élőben közvetíti. A Valenciennes-ben lévő sportcsarnok 3000 személyes, ám a franciák arra hivatkozva, hogy elővételben már minden jegyet eladtak, nem biztosítottak egy árva belépőt sem a vendégszurkolóknak. A MiZo-Pécsi VSK vezérkara nem is javasolja szurkolói közül senkinek sem, hogy elutazzon Franciaországba.

Horváth László

Ajánlat:

Rózsahegyi bravúrra készül a GYSEV

Korábban:

Egyenlített a PVSK és a GYSEV

Fórum:

Magyar kosárlabda

Nem hiányzik a könyvtárából?

Rátgéber az Isten

Mindent egy helyen az Eb-ről