Vágólapra másolva!
A pénteki egyeztető tárgyalások eredményeként közös megegyezéssel szerződést bontott a Cornexi Alcoa nőikézilabda-csapata és az együttes világbajnoki ezüstérmes beállósa, Kulcsár Anita. A klasszist több magyar és külföldi csapat csábítja, de az olimpia miatt előtérbe helyezi az itthoni ajánlatokat.

A Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapatának beállósa január 22-én közölte klubjával, rendkívüli, egyoldalú szerződésbontással távozik Székesfehérvárról. Az ügy a Magyar Kézilabda-szövetség elé került, s Sinka László közreműködésével pénteken került pont a tárgyalások végére.

Február 6-ától Kulcsár Anita maga rendelkezik játékjogával, és a beállós visszavonta rendkívüli felmondását is, azaz végül közös megegyezéssel hagyta el a Cornexit. A felek további részleteket nem kívántak közölni.

Bár egyelőre még nem tudni, a játékos hol folytatja pályafutását, információnk szerint a hét végén komoly előrelépés várható ezen a téren is. Kulcsárt több hazai és külföldi klub csábítja, de a játékos hangsúlyozta, az olimpiai felkészülés miatt előtérbe helyezi a hazai ajánlatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!