Továbbra sem adja fel, mindenáron gyereket akar Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Az özvegy pár nappal ezelőtt ijesztő képet osztott meg a közösségi oldalán: a kórházból jelentkezett be, amiről arra lehetett következtetni, hogy nagy a baj. Vajna Tímea ezúttal az okokról mesélt, amelyből kiderült, hogy súlyos beteg, azonban még ennek ellenére sem adja fel, hogy gyereke legyen.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea nem először került kórházba az elmúlt hónapokban, ugyanis soha nem titkolta, hogy családot szeretne, ezért mindent elkövetett, hogy édesanya lehessen. Nagyon fájdalmas és hosszadalmas kezeléseknek veti alá magát emiatt, és még így sem járt sikerrel. Nemrég egy fájdalmas bejegyzésben ismerte el, hogy már négyszer elvetélt, és már kezdte is feladni a reményt, hogy valaha természetes úton saját kisbabája lehessen.

Vajna Tímea
Vajna Tímea súlyos beteg
Fotó: Vajna Tímea Instagram

Pár nappal ezelőtt a közösségi oldalán tudatta, hogy ismét kórházban van, azonban akkor nem közölte, hogy hogyan és miért került oda. Megmutatta amint egy kórházi ágyon fekszik, egy kék kórházi köpenyben, infúzióval a karjában.

"Már megint itt vagyok...mindig van valami"- írta a fotójához akkor az özvegy, aki a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében most azt is kifejtette miért kellett az intézményben lennie. 

Vajna Tímea autoimmun beteg

"Állandó alhasi fájdalom. 15. altatás. 

Kiderült, nem csak az endometriózis, hiába a 8 hetes Lupron depo injekció, hanem méhpolip és autoimmun betegség. Mi jöhet még komolyan?! 

Később részletesen írok, hogy az autoimmun betegség hogy tud akadályozni egy embrió beültetést. Ha már ennyi mindent végigcsináltam, lehet másoknak is segíteni tudok, hogy mire figyeljenek. 

Az egész szervezetet gyulladásban tartja, így a petefészek antitesteket gyárt saját maga ellen és a természetes ölősejtek száma a többszörösére nő. 

Ezáltal egy embrió beültetésnél a szervezet azonnal megtámadja az embriót és elpusztítja. Amerikában lipid, IVIG, szteroid ès LIT terápiát alkalmaznak erre, aminek sajnos vannak kockázatai és mellékhatásai" - fejtette ki az okokat Vajna Tímea. 

Üzent a többi nőnek

Vajna Tímea nemrég üzent minden fiatal lánynak, miszerint jobban teszik, ha még időben lefagyasszák a petesejtjeiket, ugyanis utána már késő lesz.

Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem" – árulta el a közösségi oldalán.

Az üzletasszony már néhai férjével, Andy Vajnával is tervezett családot, majd az örökbefogadáson is gondolkodott, de végül nem vágott bele – mára pedig már arról is lemondott, hogy természetes úton szülessen gyereke.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!