A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Saját állítása szerint minden eddiginél kipihentebben és fittebben várja a szezonrajtot Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Phoenix Suns kosarassztárja.

A 216 centis, négyszeres bajnok center lefogyott 148 kilóra, amely súllyal három aranygyűrűt szerzett a Los Angeles Lakersben 2000 és 2002 között.

"Jól nézek ki, jól érzem magam, kész vagyok a 18. idényemre. Jót tett a hosszú nyári pihenő, közben azért időnként meglátogattak az edzők Floridában, én meg cserében átruccantam Phoenixbe erősíteni egy kicsit" - nyilatkozta az NBA honlapján a 36 éves klasszis.

A Phoenix október 29-én, a San Antonio Spurs vendégeként kezdi meg az idényt.

* * *

Egyelőre kíméli olimpiai hőseit, Kobe Bryantet és Pau Gasolt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) legutóbb nagydöntős Los Angeles Lakers. Bryant augusztusban aranyéremre vezette az Egyesült Államok válogatottját a pekingi játékokon, melynek döntőjében az amerikaiak éppen a Gasollal felálló világbajnok spanyolokat győzték le 118-107-re.

"Egyelőre könnyített edzéseket végeznek. A héten meglátjuk, milyen állapotban vannak, mindenesetre fennáll a lehetőség, hogy néhány mérkőzést kihagynak majd az előszezonban" - mondta Phil Jackson, a kaliforniaiak mestere.

Az előző alapszakasz legjobbjává választott, 30 éves Bryant ugyanakkor saját bevallása szerint jó formában van: "Örülök, hogy Phil nem facsar ki bennünket a hosszú nyár után, de remekül érzem magam. Egész nap tudnék futni."

A Lakers október 28-án, otthon a Portland ellen kezdi meg az idényt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!