Vágólapra másolva!
Egy visszakérdezés és egy mosoly, ennyivel intézte el Kásás Tamás a visszatérést Kemény Dénessel, a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával.

Kásás a Vlv.hu-nak elmondta, miután tavaly nyáron lemondta a vb-szereplést, hamarosan hiányozni kezdett neki a közeg.

"Amikor néztem a fiúkat a vb-n, hiányzott, hogy ott legyek, rossz volt nézni az egészet tévén keresztül. A vb-t nézve jelentkezett bennem először az érzés: talán átgondolhatnám ezt még egyszer. Pár hete szóltam Dénesnek, hogy szeretnék beszélni vele. Tulajdonképpen játékra jelentkeztem, és ő beleegyezett" - mondta Kásás, aki elárulta, egy szálloda halljában találkozott a szövetségi kapitánnyal.

"Vagy öt percig beszélgettünk semleges kérdésekről, főleg a vízilabdával kapcsolatos dolgokról, aztán megkérdezte, hogy hát mi újság van velem. Erre visszakérdeztem, hogy szeretné-e, ha ezekről a dolgokról a jövőben megint úgy beszélgessünk, mint játékos és az edzője. A válasz egy mosoly volt és ezzel nagyjából túl is voltunk a dolgon."

Kemény Dénes csütörtökön hirdette ki az Eb-re készülő 18 fős keretet, amelyben a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás neve is szerepel.

Az Eb-re készülő magyar válogatott-keret:
kapusok: Baksa László, Decker Attila, Szécsi Zoltán
mezőnyjátékosok: Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Turzai Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton.

Mindent egy helyen az Eb-ről