A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
Nyugaton a Los Angeles Lakers másodszor is legyőzte a Denver Nuggets csapatát, míg keleten két vendégsiker született az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) főcsoport-negyeddöntőinek keddi játéknapján.

Az eddigi két mérkőzésen végig vezető Lakers hőse a 38 pontot szóró Kobe Bryant és a 27 ponttal záró Andrew Bynum volt. A kaliforniaiak 19 pontos előnye a hajrában négyre olvadt, de az arizonai csapat végül elszenvedte sorozatban kilencedik rájátszásos vereségét idegenben.

Az alapszakaszgyőztes Chicagót igencsak megviseli legjobbjának, Derrick Rose-nak a kidőlése, aki súlyos térdsérülést szenvedett a Philadelphia elleni párharc első meccsén. A közönség felállva tapsolt a nézőtérre felbicegő sztárnak, aki az alapszakaszban egyéb problémák miatt 27 találkozót hagyott ki, s ezeken a Bulls csak 18/9-es mérleget ért el. A Sixers nem kegyelmezett a meggyengült bajnokjelöltnek, és a 36-14-re megnyert harmadik negyednek, illetve Jrue Holiday 26 pontjának köszönhetően 1-1-re kiegyenlített.

A Boston főként Paul Pierce 36 pontos és 14 lepattanós remeklése révén győzött Atlantában, a Celtics vezére három perccel az összecsapás vége előtt - tíz rossz kísérlet után - szerezte meg első tripláját a párharcban.

Eredmények, főcsoport-negyeddöntők, 2. mérkőzések:
Kelet:
Atlanta Hawks - Boston Celtics 80-87
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-1

Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 92-109
Az állás: 1-1

Nyugat:
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 104-100
Az állás: 2-0 a Lakers javára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!