Rangadót játszik a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában

Dragan Gajic hat gól lőtt a Bajnokok Ligája első fordulójában
Vágólapra másolva!
Szombaton 17.30-kor a Telekom Veszprém a német THW Kiel együttesét fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Az EHF a hét legjobban várt meccsének választotta a találkozót.

A Veszprém és a Kiel együtteseinek történelme hosszú múltra tekint vissza, a két csapatnak a szombati a 19. mérkőzése lesz a nemzetközi kupákban. Ami érdekesség, hogy hiába a sok meccs, a két csapat gólkülönbsége az elmúlt 18 találkozó után 496-496.

A Telekom Veszprém szenzációs rajttal indította a szezont a BL-ben.

A bakonyi csapat tizenkét góllal, 40-28-ra verte az ukrán Motor Zaporizzsja együttesét.

Remekül játszottak a nyáron érkezett játékosok, Lauge négy, Borozan három, Jahija két, Moraes pedig egy gólt szerzett. A Veszprém tudta játszani a bajnokságban látott játékát, jó védekezés után lerohanásokból szereztek rengeteg gólt.

Dragan Gajic hat gól lőtt a Bajnokok Ligája első fordulójában Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A Kiel nagy meglepetésre egy utolsó pillanatban szerzett góllal 30-30-as döntetlent játszott az első fordulóban a Kielce ellen. A németek a bajnokságban eddig négy forduló alatt mindössze egy vereséget szenvedtek el, a Magdeburg tudta legyőzni a Landin kapus vezette csapatot.

A Veszprém a Kiel elleni találkozó egyértelmű esélyese, de Lékai Mátééknak oda kell figyelniük, hogy a németek ne tudják a gyors játékukat játszani és akkor megszerezhetik a második győzelmüket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!