Vágólapra másolva!
Benjamin Buric Bundesliga-rekordot jelentő 24 védéssel vette ki a részét a Flensburg-Handewitt vasárnapi, Coburg elleni 32-22-es sikeréből.

A mindig mosolygós bosnyák kapus fantasztikus formában védett, ez kisebb riadalomra adhat okot a MOL-Pick Szeged csapatának. Ugyanis Juan Carlos Pastor koronavírus által is sújtott együttese csütörtök este 18:45-től pont a Flensburgot fogadja a Bajnokok Ligájában.

Benjamin Buric, a Flensburg-Handewitt mindig mosolygós kapusa Forrás: Flensburg-Handewitt, Twitter

A 29 éves kézilabdázó 2018 nyara óta erősíti a német együttest, ahol a kapuban kiváló párost alkotnak a szintén klasszis Torbjörn Bergeruddal, aki a hírek szerint a Barcelonához igyekszik. Kettejük közül jelenleg mégis Buric van jobb formában az ősszel. Bundesliga-rekordja mellett a szeptemberi, Paris Saint-Germain elleni BL-rangadót is az ő kiváló második félidei teljesítményével fordította meg Maik Machulla csapata.

A Flensburg jelenleg második a Bundesligában, ahol az elmúlt játéknap után helyreállt a világ rendje. Az első helyen a Rhein-Neckar Löwen, a harmadikon pedig a THW Kiel áll, így ugyanaz a három csapat öldöklő csatája kezd kibontakozni a bajnoki címért, mint akik az elmúlt pár évben küzdöttek az első helyért.

Mindent egy helyen az Eb-ről