Vágólapra másolva!
A MOL-Pick Szeged hazai pályán végig vezetve négy góllal győzte le az FC Portót, megszerezve ezzel a klub 100. sikerét a Bajnokok Ligájában. 

A szegediek nagyon jól kezdték a mérkőzést, az első tíz perc végére négygólos előnyt építettek fel, amit a szünetig meg is tudtak tartani, sőt egy góllal még növelték az előnyt, a szünetre ugyanis 18-12-es előnnyel mehetett Juan Carlos Pastor csapata.

Egy meccs első góljának ennél szebb találat nem is kell:

A második félidőre a Porto elővette félelmetes fegyverért, a hét a hat elleni játékot támadásban, és Magelhaes, Iturriza valamint Spath kiváló játékának köszönhetően faragni is tudtak a szünet után hét gólosra hízó hátrányukból.

De három gólnál (25-22) közelebb nem tudtak jönni, ugyanis a szegediek most rendkívül hatékonyan támadtak, különösen a hét gólig jutó Jonas Kjallman, a négygólos és számtalan gólpasszt adó Dejan Bombac, valamint a heteseket hibátlanul lövő Radivojevics révén.

A kapusban a kézsérülést szenvedő Mikler Rolandot váltó Mirko Alilovic az utolsó tíz percben több óriási bravúrt is bemutatott.

Egy perccel a mérkőzés vége előtt pedig a Szeged a hétgólos vezetésért támadhatott, és, ha sikerrel járt volna, akkor az egymás elleni eredmények tekintetében biztosan megelőzni a Portót a végelszámolásnál. Azonban mindkét szegedi lehetőség kimaradt, a portugálok pedig mindkettő után gólt szereztek, utolsóként Quintana kapus talált be az üres szegedi kapuba.

De a győzelem így is meglett, ami azt jelenti, hogy a MOL-Pick Szeged nyolc lejátszott mérkőzés után hat ponttal az A csoport 6. helyén áll.

Eredmény, BL, csoportkör:
MOL-Pick Szeged–FC Porto 35-31 (18-12)