Vidámparkban sérült meg a Győri Audi ETO új világsztárja

sANDRA tOFT kézilabda
Goalkeeper Sandra Toft of Denmark jubilates in the EHF Euro 2020 European Women's Handball Main Round Group 1 match between Denmark and Russia at Jyske Bank Boxen in Herning in Denmark, on December 15, 2020. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Photo by HENNING BAGGER / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP)
Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC leendő kapusa Sandra Toft kihagyta a dán női kézilabda-válogatott Szlovénia ellen megnyert felkészülési mérkőzését, mert több kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik – írja a dániasport.hu.

A 32 éves játékos ugyan a heti összetartáson részt vett, de végül vállproblémákra, valamint nyaki és bordafájdalomra hivatkozva távolmaradt az összecsapástól.

Sandra Toft a következő szezont már Győrben kezdheti meg Forrás: Ritzau Scanpix via AFP/Henning Bagger/Henning Bagger

A dán Tv2-nek elmondta, hogy a Brest kapusaként egész szezonban vállsérüléssel bajlódott, ezt egészítette ki egy nem akármilyen plusz nyavalyával.

„Akadt egy kis gondom a nyakammal és a bordáimmal... egy disneylandi kiruccanás miatt. Felültem a hullámvasútra, amit egyáltalán nem bírt a testem" – nyilatkozta a dán Tv2-nek. Azt azonban hangsúlyozta, hogy ezek a sérülések még nem akadályozták volna mindenáron, hiányzásának elsődleges oka a vállában keresendő.

A korábban a TTH Holstebro, a Larvik, a Team Esbjerg és a Brest Bretagne csapataiban védő vb-bronzérmes klasszis a nyártól a Győri ETO csapatát erősíti, ahol két másik dán, Anne Mette Hansen és a még hónapokig lábadozó Line Haugsted is a csapattársa lesz.

Mindent egy helyen az Eb-ről