Vágólapra másolva!
Győzelemmel kezdte szereplését a címvédő Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során: Nyéki Balázs együttese a B csoport keddi nyitányán házigazdaként 16-7-re nyert a georgiai Dinamo Tbiliszi ellen

A szombaton az európai Szuperkupát megnyerő Ferencváros jövő héten a holtszezonban öt olimpiai bajnokot igazoló szerb Radnicki otthonában ugrik medencébe. A BL négy négycsapatos csoportjából az első kettő jut a negyeddöntős csoportkörbe. 

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló: 
B csoport: 
FTC-Telekom Waterpolo - Dinamo Tbiliszi (georgiai) 16-7 (4-4, 5-1, 4-0, 3-2)
a magyar csapat gólszerzői: Argiropulosz 5, Vigvári Ve. 3, Mandic, Nagy Ák., Lugosi 2-2, Fekete, Varga Vi. 1-1 

A Komjádi Uszodában a vendégek - akik a következő napokat még Magyarországon töltik és a Ferencvárossal, valamint az OSC-vel is gyakorolnak - bátran és jó megoldásokkal kezdtek, de persze így is csak idő kérdése volt, hogy a házigazda zöld-fehérek mikor őrlik fel riválisukat. 

A döntetlennel zárult első negyedet követően az FTC szinte szó szerint rálépett a gázpedálra, gyors akciókat értékesített és a nagyszünetre négygólosra növelte a különbséget (9-5). A vendégek a fordulást követően elkészültek erejükkel, és innentől kezdve már csak három gólra voltak képesek, míg a Ferencváros közönségszórakoztató játékkal szerezte meg első sikerét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!