Vágólapra másolva!
28 éves korában meghalt Victoria Pilar, a Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapatának korábbi játékosa.

„Megdöbbenve fogadtuk a hírt, melyet több több sajtó is megerősített, hogy holtan találták törökországi lakásában Victoria Pilart, csapatunk korábbi játékosát. Victoria a 2019/2020-as szezonban volt a Fatum Nyíregyháza röplabdázója, és az együttessel a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett. Jelenleg Bursában játszott, és a Haberler.com török ​hírportál szerint Victoria holttestét a lakásában fedezték fel, miután nem vett részt a csütörtök reggeli csapatedzésen"– írta a Fatum Nyíregyháza hivatalos oldala.

Victoria Pilar, röplabda, Nyíregyháza
Meghalt Victoria Pilar, a Nyíregyháza egykori röplabdázója
Fotó: fatumnyiregyhaza.hu

„A Puerto Ricó-i születésű válogatott röplabdás több európai csapatban is szerepelt, jelenlegi együttesünkből Pintér Andreával, Lászlop Alexandrával, Tóth Fruzsinával és Szabó Lilivel is játszott együtt. A hír mindenkit megdöbbentett, korábbi játékosunk mindössze 28 éves volt. Isten veled Victoria, emlékedet örökké megőrizzük!" – idézte a Bors a nyíregyháziak közleményét.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!