Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Az orosz Anna Kurnyikova hátsérülés miatt nem indul a június 23-án kezdődő wimbledoni Grand Slam-tornán.

Az angol teniszbarátok sem csodálhatják meg Anna Kurnyikova játékát, a szőke szépség ugyanis a soron következő, június 23-án kezdődő wimbledoni Grand Slam-tornán sem tudja vállalni a játékot. Döntését még pénteken közölte az illetékesekkel, így azoknak fekete pont jár, hogy csak most közölték hivatalosan a hírt.

A Wimbledonban egy ízben (1997) elődöntőig jutó Kurnyikova mindösszesen egyet nyert meg idei tíz meccséből, ennek többek között az (is) az oka, hogy folyamatosan sérülésekkel bajlódik. Láb- és hátproblémák miatt számtalan tornától (köztük a Roland Garroson való részvételtől) lépett vissza, a világranglistán a 77. helyig csúszott le.

Wimbledonban kínzó hátfájdalmak miatt nem tud pályára lépni, ugyanezen okból lépett vissza az e heti birminghami tornától is.

Rajta kívül nem utazik Londonba a hétszeres győztes Pete Sampras, aki még mindig nem döntötte el, mi legyen pályafutásával, valamint sérülés miatt hiányozni fog Goran Ivanisevic, Thomas Johansson, Tommy Haas, Carlos Moyá és Monica Seles is.

Mindent egy helyen az Eb-ről