A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Sauerland-istálló négy bokszolója is Vlagyimir Klicsko kihívója lehet a közeljövőben. A célhoz Alekszander Povetkin áll a legközelebb: a WBA szabályai kötelezik az ukrán nehézsúlyút, hogy kiálljon ellene.

A Sauerland Events csapatát erősítő WBA nehézsúlyú világbajnok, Alekszander Povetkin, és a cirkálósúlyú WBO-világbajnok Marco Huck is számtalanszor kihívta a WBO/IBF/WBA nehézsúlyú címvédő Klicskót.

A falkához most két újabb jelölt is csatlakozott, hiszen a hosszú kihagyás után Sherman Williams ellen visszatért Robert Heleniust a WBO, a legutóbb Alekszander Usztinovot kiütő Kubrat Pulevet pedig az IBF szervezet rangsorolta az első helyre.

A Sauerland első számú célja egyelőre, hogy Povetkint összeállítsák Klicskóval, amire a WBA szabályai kötelezik a szuperbajnokot.

Pulevnek a hivatalos kötelező kihívói poszt megszerzéséért még le kell győznie a Tomasz Adamek vs Steve Cunningham találkozó győztesét, Heleniusnak pedig - a legutóbbi teljesítményét látva - nem árt még egy-két formába hozó összecsapás, ha eséllyel kíván indulni az ukrán ökölvívó ellen.

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!