Vágólapra másolva!
Serena Williams azt mondja, még játékot sem tudna nyerni Andy Murray ellen.

A nőitenisz-világranglista éllovasa az amerikai tévés showman, David Letterman műsorában mondta el, hogy Andy Murray állandóan azzal piszkálja, hogy indítsák újra a nemek harcát.

A hetvenes években egy korábbi játékos, az akkor 55 éves Bobby Riggs hívta ki a legjobb női teniszezőt, Billie Jean Kinget, aki nem vállalta a meccset, helyett Margaret Court állt ki Riggs ellen, aki a 25 évnyi korkülönbség ellenére 6:1, 6:2-re győzött.

1973-ban King mégis kiállt Riggs ellen, és nagyon simán, három szettben legyőzte Riggset. Később Jimmy Connors és Martina Navratilova is megmérkőzött egymással (Connors nyert), a Williams testvérek pedig 1998-ban állították magabiztosan, hogy bárkit le tudnak győzni, aki a kétszázadik helynél hátrébb tanyázik a férfi ranglistán.

Az akkor 203. helyen álló Karsten Braasch felvette a kesztyűt, és Venust 6:2-re, Serenát 6:1-re verte, pedig azt mondta, hogy messze nem adott ki mindent magából.

Serenának tehát van tapasztalata, milyen férfi ellen meccselni, és azt mondja, Murray ellen eszébe sem jutna kiállni. "Andy ellen percek alatt 6:0, 6:0-ra veszítenék. A férfiak teljesen máshogy játszanak, gyorsabbak, keményebben ütnek, és erősebbet szerválnak".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!