Forrnak az indulatok az UFC háza táján

UFC 241 Cormier v Miocic 2 GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
ANAHEIM, CALIFORNIA - AUGUST 17: Stipe Miocic throws a punch at Daniel Cormier in the second round during their UFC Heavyweight Title Bout at UFC 241 at Honda Center on August 17, 2019 in Anaheim, California. Joe Scarnici/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2019 augusztusában egy óriási mérkőzésen a korábbi világelső nehézsúlyú Stipe Miocic a negyedik menetben kivégezte Daniel Cormiert, és visszavette tőle a világbajnoki övet. Az UFC mindenképpen tető alá hozná kettejük harmadik meccsét, de ez jelenleg nem is olyan egyszerű.

A horvát felmenőkkel rendelkező amerikai bajnokot a kihívója már a hét elején megsürgette, hogy írja alá a papírokat, hogy kijelölhessék az összecsapásuk időpontját. A részmunkaidőben tűzoltóként dolgozó Miocic szerint figyelembe kellene venni, hogy az államban, ahol él és dolgozik, jelenleg a koronavírus miatt minden edzőterem zárva, így szó szerint nem tud készülni a bunyóra.

„Figyelj, harcolni fogok vele. Sosem mondtam, hogy kikerülöm őt, vagy nem élek a lehetőséggel, elfutok vagy megpróbálok mással harcolni, mint ő tette. Egyszerűen nem tudok edzeni haver. Harcolni fogunk. Had csináljak végig egy teljes edzőtábort haver."

üzente Miocic a kihívójának.

A regnáló bajnoknak egy 10-12 hetes felkészülésre lenne szüksége és számításai szerint ősszel már az oktagonba léphetne. Nagy a nyomás a 37 éves sportolón, mert a világ legnagyobb ketrecharcszervezetének elnöke, Dana White is sürgeti a dolgot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!