Könnyen lehet, hogy Babos Tímea nem indul az Australian Openen

Babos Tímea tenisz Roland Garros
Párizs, 2020. szeptember 29. Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én. MTI/EPA/Yoan Valat
Vágólapra másolva!
Idén nem talált legyőzőre Grand Slam-tornán Babos Tímea és társa, Kristina Mladenovic. A magyar teniszező hiába védte meg vasárnap a címét a Roland Garroson, közel sem biztos, hogy elindul majd az Australian Openen.

„Óriási még a kérdőjel bennem, hiszen a vírusprotokoll miatt már karácsony előtt jóval kint kellene lennem, amit jelenleg nem tudom, hogy szeretnék-e vállalni. Ezért lehet, hogy inkább itthon maradok" – mondta a Borsnak Babos Tímea az Australian Opennel kapcsolatban.

Könnyen lehet, hogy Babos Tímea nem indul az Australian Open Forrás: MTI/EPA/Yoan Valat

A klasszis magyar teniszező, aki hozzátette, összességében elégedett, mivel veretlenek maradtak idén a Grand-Slameken, hivatalosan egy vereségük van párosban, így ahol játszottak, jól teljesítettek.

„Persze, maradt bennem hiányérzet a járvány miatt, hiszen sok hónap kimaradt, de szerencsések vagyunk, hogy egyáltalán megrendezték ősszel a versenyeket" – árulta el Babos.