Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint hétfő hajnalban lépett a ringbe minden idők egyik legjobb bokszolója, a már visszavonult, tökéletes mérleggel rendelkező Floyd Mayweather és a youtuberből bokszolóvá avanzsált Logan Paul Miamiban, a Hard Rock Stadionban.

Ami a sportértékét illeti a meccsnek, Mayweather természetesen ellenfele fölé nőtt, hiába Paul a magasabb és a nehezebb is kettejük közül. A szabályok értelmében győztest nem avattak, de kiütés lehetett volna, végül az sem lett.

Paul is meg tudta ütni ellenfelét párszor, de különösebb gondot nem okozott Mayweathernek, aki a meccs után elmondta, jól szórakozott, de be kell látni, hogy már ő sem 21 éves.

Mayweather igyekezett elkerülni nagyobb ellenfele ütéseit, ami ment is neki többnyire. A mérkőzés elején főleg a biztos védekezésre koncentrált, csak a harmadik menetben nyílt ki kicsit, be is talált párszor.

A kiütéshez nem állt közel egyik fél sem, de pontozással simán a 44 éves exversenyző nyert volna, aki a meccs után dicsérte ellenfelét, de azt javasolta, a nehézsúlyban inkább ne próbálja ki magát.

Paul élete legnagyobb élményének nevezte, hogy egy ringben lehetett az ikonikus versenyzővel.

Mindent egy helyen az Eb-ről