A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A szervezők kitűzték Mike Tyson és az influenszerből lett bokszoló, Jake Paul összecsapásának új időpontját.

Június elején vált hivatalossá, hogy Mike Tyson és Jake Paul július 20-ra terezett mérkőzése elmarad, mivel az egykori nehézsúlyú világbajnoknak kiújult a fekélye, ami miatt az orvosi stáb nem adott engedélyt, hogy ringbe lépjen. 

Mike Tyson
Novemberben pótolják az év egyik legjobban várt bokszmérkőzését
Fotó: AFP

Az 58. életévét júniusban beöltő amerikai bokszlegenda visszatérése kapcsán komolyan kezdtek aggódni a szurkolók és a szakértők Tyson életéért. Minderre csak olaj volt a tűzre, hogy olyan aggasztó hírek az érkeztek az egészségügyi állapotáról, miszerint rosszul lett egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőgép fedélzetén, ezért orvosi segítségre volt szüksége. Az amerikai sztár émelygett és szédült, és mivel korábban rengeteg hátproblémája és ülőideg-gyulladása volt, tolószékbe kellett ülnie.

Novemberben pótolják Tyson és Paul mérkőzését

A mérkőzést a történtek után sem fújták le, sőt szombaton aztán a szervezők bejelentették, hogy 

a sokakat megosztó ütközetet november 15-én pótolják, a helyszín pedig marad az arlingtoni AT&T NFL stadion.

Mivel a texasi NFL-csapat, a Dallas Cowboys stadionjának behúzható a teteje, így gond nélkül megrendezésre kerülhet a téli mérkőzés.

Tyson a rosszulléte óta mindenkit megnyugtatott, hogy jobban van és várja a Jake Paul elleni ütközetet, sőt a közösségi oldalán üzent is a nála harminc évvel fiatalabb ellenfelének.

A dátum változott, de az eredmény nem fog. Ki fogom ütni Jake Pault.

- üzente a közel 60 éves legenda.

A visszatérésére készülő Mike Tyson utoljára 2005-ben lépett ringbe profi bokszolóként, azóta csak két bemutató mérkőzésen vett részt, legutóbb 2020-ban, amikor Roy Jones Jr. ellen küzdött meg.

A youtuberből lett bokszoló, Jake Paul 2018-ban szállt ringbe először, eddig tíz meccséből kilencet megnyert, igaz jobbára korábbi ketrecharcosok ellen. Egyetlen vereségét tavaly februárban szenvedte el, amikor a brit bokszoló, Tommy Fury kiütötte.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!