Vágólapra másolva!
Az történt, amire az elmúlt napok hírei alapján nagyon sokan számítottak: az év egyik legjobban várt bokszmeccse előtt a szervezők bejelentették, hogy elmarad Mike Tyson és az influenszerből lett bokszoló, Jake Paul összecsapása az egykori nehézsúlyú világbajnok kiújult fekélye miatt.

Az elmúlt napok híreit olvasva, nem történt óriási meglepetés, de azért nem túlzás azt írni, hogy sokkolta világ cirkuszra váró millióit, amikor a Mike Tyson - Jake Paul mérkőzés szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy elmarad a várva várt meccs. Az ok a veterán bajnok kiújult fekélye, ami miatt az orvosi stáb nem adott engedélyt, hogy ringbe lépjen.

Mike Tyson, Jake Paul, ökölvívás
Lehet elölről kezdeni az óriási felhajtást
Fotó: AFP

A texasi Arlingtonban lévő, közel 80 ezres AT&T Stadionba (ahol az NFL-csapat, Dallas Cowboys játssza a meccseit) meghirdetett összecsapást, alighanem többen várták, mint a Tyson Fury-Olakszandar Uszik meccset, vagy éppen Canelo Álvarez soron következő bunyóját. A korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 57 éves Tyson egészségi állapotáról azonban már a korábbi brutális edzésvideók ellenére is érkeztek aggasztó hírek, néhány napja például rosszul lett a Los Angelesből Miamiba tartó repülőgépen, és 

sokan egyenesen az életéért aggódtak, mondván 30 évvel fiatalabb ellenfele akár meg is ölheti - akaratán kívül persze - a szorítóban.

A mérkőzést a történtek után nem fújták le véglet, az ESPN amerikai sportoldal információi szerint várhatóan június 7-én teszik közzé az új időpontot, az pedig biztosnak látszik, hogy a helyszín marad az arlingtoni stadion, amelynek behúzható teteje adott esetben egy téli mérkőzés megrendezését is lehetővé teszi.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről