Vágólapra másolva!
Újabb botrányba keveredett a korábbi ideiglenes WBC könnyűsúlyú világelső Ryan Garcia, akit letartóztattak, miután jelentős anyagi kárt okozott egy Beverly Hills-i szállódában.

Továbbra is áll a bál Ryan Garcia körül, aki legutóbb Devin Haneyt győzte le túlsúlyosan, majd doppingbotrányba keveredett. A TMZ információi szerint Garciának ezúttal a hatóságokkal gyűlt meg a baja, miután a Beverly Hills-i Waldorf Astoriában súlyos anyagi károkat okozott a hotelszobájában és a hozzá tartozó folyosón is. Garcia állítólag alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt állt, de együttműködött a rendőrséggel, amikor letartóztatták. A közösségi médiában megjelent felvételeken a 25 éves ökölvívót félmeztelenül, bilincsben és rendőrségi sisakkal a fején kísérték ki a hotelből a rendőrök, akik aztán egy helyi kórházba szállították a sportolót, ahol drogtesztet végeztek el rajta. 

A bokszrajongók már egy ideje aggódnak Ryan Garcia mentális egészsége miatt, ugyanis többször is  nyomasztó bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, emellett alkoholproblémákkal is küzd. Januárban a második gyermeke születése után elvált feleségétől, Andrea Celinától, majd nem sokkal később eljegyezte a pornósztár barátnőjét, Savannah Bondot. Letartóztatása előtt néhány nappal Garcia elárulta, hogy az édesanyja mellrákkal küzd.

Devin Haney v Ryan Garcia
Ryan Garcia nagy bajba került, rongálás vádjával letartóztatták
Fotó: Getty Images via AFP

Az amerikai bunyóst nemrég azzal gyanúsította meg a promóterét és a DAZN streaming szolgáltatót, hogy nem fizették ki neki a Haney elleni összecsapás után járó teljes gázsiját, ezt azonban mind a Golden Boy, mind pedig a DAZN cáfolta – írja a profiboksz.hu. Az említett cégek jelezték továbbá, hogy a szerződésekben szereplő meccsdíjakat megkapták az érintettek, csak az egyéb bevételekből származó részesedést nem, de ezek elszámolása akár 90 napot is igénybe vehet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről