A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Egyre követhetetlenebb az a botránysorozat, ami a világ legszexisebbnek mondott úszónője, a paraguayi Luana Alonso körül kibontakozott a párizsi olimpián. Milyen színekben versenyezne, kirúgták-e az olimpiai faluból ezek a kérdések, és minden állításra van cáfolat.

Van egy párizsi sztori az úszás világából, aminek egyetlen eleme tűnik teljesen helytállónak, mégpedig az, hogy a paraguayi Luana Alonso a világ egyik legszexisebb úszónője.

A New York Post cikke szerint Alonsót, mert az olimpia előtt azt posztolta a közösségi oldalán, hogy szíve szerint a jövőben amerikai színekben versenyezne, hiszen tanulmányai miatt élete nagy részét ott tölti. 2020-21-ben még a Virginia Tech, majd később a Southern Methodinst University hallgatója volt. Pedig az amerikai csapatba valószínű, az életbe nem kerülne be, hiszen Párizsban egyetlen számában, 100 pillangón a 32 indulóból 29. lett.

Az ominózus videóben a paragauayi szövetséget sem kímélte, mint mondta, folyamatosan támadták a szövetségből, többek között azzal, hogy csak úgy jutott ki Párizsba, hogy kapott egyet a nemzetközi szövetség szabadkártyáiból.

Később arról szóltak a hírek, hogy "nem megfelelő viselkedés" miatt kirúgták az olimpiai faluból - hasonlóan a brazil Ana Carolina Vieirához - mert a falunk kívül töltötte az egyik éjszakát. Alonso viszont később egy Insta-sztoriban cáfolta, hogy ez megtörtént volna.

 "Tisztázni szeretném, hogy nem tiltottak ki és nem zártak ki sehonnan. Ne terjesszetek hamis információkat. Nem adok ki közleményt, de azt sem fogom hagyni, hogy a hazugságok hatással legyenek rám” - írta nagyon határozottan.

A 20 éves paraguayi szépség az úszása után bejelentette, hogy visszavonul, sőt még azt is, hogy szívesen lenne hazájában sportminiszter, mert van mit rendbetenni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!