A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ismét elkezdődött az eredetileg július 20-ra kiírt Mike Tyson - Jake Paul ökölvívó mérkőzés felvezetése. Az első, New Yorki-i sajtótájékoztatót az egykori nehézsúlyú világbajnok jókat nevetve próbálta meg botrányba fullasztani, amiben viszont nem volt partnere a youtuberből lett bokszóló. Paul elárulta, nagyon komoly bevételre számít a Tyson elleni győzelemből.

A két amerikai összecsapását július 20-ra tervezték, de Tyson egyik repülőútján rosszul lett, így a ringcsatát november 15-re halasztották. A nyolc, egyenként kétperces menetre tervezett mérkőzés színhelye a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapat stadionja lesz a texasi Arlingtonban, írja az MTI.

Az új dátumot is népszerűsítő New York-i sajtótájékoztatón, ahol a felek kisebb lökdösődést is "beiktattak" a színpadon, 

Pault füttyszóval, Tysont viszont ujjongva fogadták a nézők.

 Látszott, hogy Mike Tysonnak már nagyon hiányzott, hogy újra egy bokszmeccs felvezetésén imitálhasson balhét:

A médiaesemény után a bokszkarrierjét is rendre harsány körítéssel építő, 27 éves Jack Paul úgy fogalmazott:

Azért vagyok itt, hogy 40 millió dollárt keressek, és legyőzzek egy legendát, semmi más nem érdekel. Azt akarta, hogy a viadal hivatalos legyen, és hogy tényleg fenékbe rúgjam...

Az 58 esztendős Tyson, aki fénykorában legyőzhetetlen volt, s a nehézsúly vitathatatlan világbajnoka lett, vagyis minden jelentős szervezet övét birtokolta, karrierje alatt 50 győzelmet aratott (44-et kiütéssel) és 6 vereséget szenvedett.

A szorítóban 1987 és 1990 között uralkodó Tyson 2005-ben visszavonult, majd 2020-ban visszatért egy bemutató mérkőzésre, amelyet a honfitárs, szintén korábbi világbajnok Roy Jonesszal vívott és amely döntetlenre végződött.

Paul, aki 2020 januárja óta lép fel a profi ringben, kilenc győzelmet számlál, hatszor nyert KO-val, s egyszer kapott ki, akkor Tommy Fury győzte le.

Tyson, akinek egészségügyi problémái miatt kellet elhalasztani az eredeti időpontjáról a meccset, elmondta, hogy valóban volt egy kis gondja, de most már teljesen jól van és készen áll a harcra.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!