Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia magyar gyaloglóját, a 35 éves Helebrandt Mátét megbilincselték és rendőrautóba ültették Nyíregyházán.

A 2024-es párizsi olimpián a férfi gyaloglók 20 kilométeres versenyében 44. helyen célba érő Helebrandt Mátét Nyíregyházán megbilincselték, majd rendőrautóba ültették. 

A 35 éves olimpikon természetesen nem szegte meg a törvényt, csupán arról van szó, hogy a szülővárosa rendőreivel együttműködve

 a gyalogátkelőhelyek helyes használatára hívta fel az emberek figyelmét - számolt be róla a Magyar Nemzet

@nyiregyhazisportcentrum Helebrant Máte sebes gyaloglása nem minden esetben jelent előnyt. Ha kiváncsi vagy milyen videókat készített a rendőrség Mátéval, mindenképp kattints az oldalukra!🚨 #police #rendőrség #sport #verseny #közlekedés ♬ eredeti hang - Nyíregyházi Sportcentrum

A négyszeres olimpikon a párizsi ötkarikás játékok során derekasan helyt állt, 1:27:17 órás idővel a 44. helyen zárta a 20 kilométeres gyaloglóversenyt, ám a célba érés után nem volt maradéktalanul elégedett a teljesítményével.

"Nagyon csalódott vagyok, mert a formám alapján ennél sokkal jobbra számítottam eredményben és helyezésben is. Sajnos már szinte a rajt után úgy éreztem, mintha ólomból lettek volna a lábaim, féltávtól pedig már csak végig akartam érni" - nyilatkozta a hősiesen küzdő Helebrandt Máté a párizsi olimpián.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!