Vágólapra másolva!
A Szaúd-Arábiában rendezett Masters sznúkerbajnokságon az angol Matthew Selt az egyik hibája után borzasztóan dühös lett, majd feladta a kínai Pang Junxu elleni meccsét.

A szaúdi fővárosban, Rijádban rendezett Saudi Masters negyedik fordulójában találkozott egymással a két játékos. A 39 éves angol sznúkersztár hátrányban volt kínai ellenfelével szemben és a nyolcadik frémben a fekete golyót próbálta elrakni a jobb alsó zsebbe, ám a könnyűnek tűnő lökést elrontotta. 

Ezt követően Selt nagyon ideges lett, az egyik piros golyót a kezével dühösen odébblökte, 

aztán váltott néhány szót a játékvezetővel, majd kezet fogott riválisával és kiviharzott az arénából.

Az angol játékos két nappal korábban elárulta, hogy a dákója eltört a szaúdi fővárosba tartó repülőútja során.

Tulajdonképpen kettétört. Végül találtam itt egy helyi asztalost, aki lereszelte a fa egy részét, és valami rendkívül erős ragasztóval összeragasztotta, úgyhogy használható állapotba került. 

Néhány órával korábban játszottam vele. Borzasztóan néz ki, de a golyók abba az irányba mennek, amerre az eltörése előtt is mentek" - árulta el Selt a mérkőzése előtt.

"Remélhetőleg ez továbbra is így lesz, és nem fog tönkremenni a meccs alatt. Majd később elviszem Thaiföldre és teljesen újjáépíttetem" - tette hozzá a brit sznúkerjátékos, aki erősen ragaszkodik kedvenc dákójához, ugyanis már 20 éve használja a becses darabot.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!