Vágólapra másolva!
Serena Williams elmondta, hogy egy „kis grapefruit méretű” jóindulatú cisztát távolítottak el a nyakából, és „minden rendben van”.

A 43 éves, visszavonult teniszcsillag szerdán a közösségi médiában posztolta, hogy májusban talált egy csomót a nyakán. Emiatt MRI-vizsgálaton volt, ahol azt mondták neki, nem kell eltávolítani, ha nem akarja. Így aztán nem tette meg, „de az egyre csak nőtt” - mondta Williams. 

További vizsgálatok, köztük egy biopszia után, amely az olimpiai bajnok elmondása szerint negatív volt rákra, az orvosai azt mondták, hogy el kell végeztetnie a beavatkozást.

Williams a közösségi médiában egy videót mutatott magáról a kórházi ágyban, és mellé azt írta: „Annyira hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy minden rendben ment, és legfőképpen egészséges vagyok”. Egy másik közösségi médiás bejegyzésben azt írta, hogy „még mindig lábadozok, de egyre jobban vagyok." 

Fotó: AFP / AFP or licensors/Former US professional tennis player Serena Williams (C) watches Russia's Andrey Rublev and Bulgaria's Grigor Dimitrov during their men's singles round of 16 match on day seven of the US Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York City, on September 1, 2024. (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)

A korábbi teniszcsillag 23 Grand Slam-győzelmet szerzett egyesben, és további 14-et párosban, idősebb nővérével, Venusszal. Serena Williams több mint 300 héten át vezette a WTA-ranglistát, és négy olimpiai aranyérmet is begyűjtött. Nem mellesleg ő az egyetlen olyan játékos, aki egyesben és párosban is Golden Slamet ért el karrierje során.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!