Vágólapra másolva!
Kayla Harrison élete egyik legnehezebb fogyasztásán és mérkőzésén van túl. Az UFC-be igazolt bunyós korábban a PFL bajnoka is volt, most a hétvégén az UFC 307-en lépett az oktagonba.

Kayla Harrison kétszeres olimpiai bajnok sportoló, 2012-ben és 2016-ban nem akadt legyőzőre az ötkarikás játékokon a judosok között a -78 kg-os kategóriában. A cselgáncs után maradt a bunyónál, csak irányt váltott, 2018-ban mutatkozott be először az MMA-sok között, és elég hamar megmutatta, nem csak a tatamin nehéz őt legyőzni. 

Eddigi 19 mérkőzésén a ketrecben mindössze egyszer nem az ő kezét emelték a magasba, ráadásul a PFL-ben világbajnoki címig is eljutott.

A világ vezető ketrecharc promóciójánál még áprilisban mutatkozott be, akkor Holly Holmot győzte le idő előtt egy fojtással. A most hétvégi UFC 307-en a fő kártyán kapott helyett, ellenfele a női harmatsúlyú mezőny második kiemeltje, Ketlen Vieira volt. Az összecsapást végül Harrison nyerte egyhangú pontozással, ugyanakkor több, szignifikáns találatot is kapott, ami eddig nem nagyon volt rá jellemző. 

Nos, most a menedzsere elárulta, 

valószínűleg a fogyasztása olyannyira nem sikerült jól, hogy egy héttel a küzdelem előtt emiatt véreset pisilt, kórházba került és még antibiotikumot is kellett szednie.

Ezek után tényleg nem csoda, hogy nem tudta könnyedén megnyerni a mérkőzését az oktagonban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!