A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Mindössze 31 éves korában meghalt a profi német testépítő sztár, Kevin Gebhardt, alig héttel azután, hogy súlyos műtéten esett át.

A Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Szövetség (IFBB) profi sportolóját és feltörekvő edzőjét gyászolja a testépítő közösség – írja a The Sun. 

Kevin Gebhardt
Meghalt a híres testépító, Kevin Gebhardt
Fotó: Kevin Gebhardt/Instagram

Gebhardt utoljára április 23-án hallotott magáról a közösségi médiában, akkor azt írta a rajongóinak, hogy otthon lábadzozik a súlyos műtétje után, mivel elszakadt egy ín a térdében.

Meghalt Kevin Gebhardt

„Az idő minden törést begyógyít!” - írta akkor a poszt mellé.  A halál okát még nem hozták nyilvánosságra, de a hírek szerint a hétvégén halhatott meg.

Gebhardt 14 évesen kezdett beleszeretni a testépítésbe, amikor szeretett nagybátyja után ő is súlyokat kezdett emelgetni. Gebhardt még 2018-ban megnyerte az EVLS Prague selejtezőjét. A 2021-es Yamamoto Cup Pro, a 2021 Egypt Pro és a 2021-es EVLS Prague Pro versenyeken a legjobb 10 között végzett.

Gebhardtra nem csak versenyzőként, de a fiatalabb sportolók feltörekvő edzőjeként is tekintették már. A sportolótársa, Regan Grimes az elsők között fejezte ki részvétét Gebhardt családjának: „RIP Kevin”.

A testépítő edző és Gebhardt közeli barátja, Milos Sarcev szintén megemlékezett: 

„Elveszítettünk egy újabb 'vastestvért'. Szuper édes ember volt, rendkívül szenvedélyes a testépítés iránt, és nagyon keményen dolgozott."

Az újabb tragédia kevesebb mint két héttel azután, hogy Xisco Serra mallorcai testépítő 50 éves korában meghalt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!