Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben egy 22 éves amerikai srác volt a Twitch ura.

Aki aktívabban követi a legnagyobb streamer trendeket, annak nem okoz meglepetést, ha a nézettségi toplisták első helyein olyan neveket talál, mint Caedrel, Ibai Llanos vagy épp Kai Cenat. Ha utóbbi nem kongatja meg azonnal a fejekben a harangokat, akkor érdemes elmerülni, hogy mit ért el szemtelenül fiatal korára az amerikai srác.

Kai Cenat III, e-sport, Twitch
Kai Cenat
Fotó: esport1.hu

Kai Cenat III már több rekordot megdöntött az elmúlt években, amivel beírta magát az élő tartalomgyártás történelemkönyvébe. Egészen elképesztő, hogy hány embert vett rá a videóival arra, hogy kisebb-nagyobb összeggel támogassák őt. Majdnem 100 000 feliratkozót gyűjtött be 2022-ben, amivel minden addigi csúcsot maga mögé utasított. Legutóbbi akciójában arra vállalkozott, hogy 100 óra alatt legyőzi az összes főellenséget az Elden Ringben, a soulslike kategória egyik legfényesebben világító csillagában.

Cenat hatalmas lendülettel vágott bele a játékba, azonban nem igazán sikerült megragadnia a tökéletes kitérés-ütés-kitérés-ütés kombinációk kvintesszenciáját. Csak Maleniát 271 kísérletből tudta a másvilágra száműzni, ez az akció önmagában tartott több, mint 20 órán keresztül. Összességében 167 óra és 1700-nál is több halál fémjelezte ezt az őrületes menetelést, amit bemutatott a streamer az első ellenségtől az utolsó bossig.

Az amerikai influenszer a hetedik főellenség előtt különleges megkeresést kapott Adin Rosstól, a népszerű Kick-streamertől. Ross felajánlott 100 000 dollárt (átszámítva nagyjából 37 millió forintot) Cenatnak, ha sikerül első próbálkozásra legyőznie Godfreyt, az első Elden Lordot. Egy ilyen küldetést nem lehetett nem elfogadni, így jöhetett az a pillanat, amire a rajongók annyira vártak. Végül meglepően könnyedén diadalmaskodott a boss felett Cenat, ami mutatja, hogy a játékba fektetett hosszú órák során tényleg hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről