A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Egy újabb hatalmas sikerből vette ki a részét a valaha volt legsikeresebb magyar CS2-edző.

Hatalmas érdeklődés övezte az Esports World Cup 2024 versenyjátékai közül a Counter-Strike 2-t, ami a világ jelenleg egyik legnépszerűbb esport termékének tekinthető. A rijádi arénában a világ legjobb esportolói sorakoztak fel az elmúlt héten, hogy egy belső nézetes virtuális lövöldében rendezzék le nézeteltéréseiket. A mezőnyben ott volt Torzsás “torzsi” Ádám, a MOUZ kirobbanthatatlan AWP-se, valamint Bea “flashie” Viktor, a Natus Vincere elemzője. 

A világranglista éllovasa nem igazán izzadt meg egészen az elődöntőig, ahol pont a NAVI kereszte az útjukat. Torzsiék hiába koncentráltak jól a Bo3-as széria jelentős hányadában, a kritikus pillanatokban elfogyott a lendület, így a megosztott 3-4. helyen fejeződött be számukra a világverseny. Büszkék lehetnek az eredményre, ugyanis a későbbi bajnoktól szenvedtek vereséget, attól a csapattól, amelyet nem lehetett megállítani a szaúdi tornán. 

A MOUZ játékosainak a markát 85 000 dollár ütötte, a 400 000 dolláros főnyeremény azonban flashie-éknél landolt.

A Natus Vincere ellentmondást nem tűrően gázolt át a megújult G2 Esports ötösén. Hiába harcoltak a végsőkig Snaxék, az első pályán elért hosszabbításos győzelem után elfáradtak fejben. A b1t vezette ukrán klub újra felülhetett a trónra, a márciusi PGL Major Copenhagen 2024 után ismét őket koronázták meg a világ legjobb CS2-szervezetének.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!