Vágólapra másolva!
Egy igazi klasszis mesél arról, hogy milyen érzés elmerülni a világ legnépszerűbb esportjátékában.

Bár már a legjobb éveit maga mögött hagyta, a Tottenham dél-koreai sztárja még mindig a világ legértékesebb labdarúgóinak táborát erősíti. Son Heung-min elképesztő népszerűségnek örvend hazájában, nem véletlen kapott tiszteletbeli mezt a T1-tól, a négyszeres League of Legends-világbajnok szervezettől. A Tottenham Hotspur bal szélső támadója nem véletlen került közvetlen kapcsolatba Fakerékkel, ugyanis kiderült, hogy a labda mellett remekül bánik az egérrel és billentyűzettel is. A Riot Games dedikált videót készített, amiben röviden megismerhetik az idézők ezt a kivételes tehetségű focistát.

Heung-min szeret az első vonalban támadni a gyepen, hasonló szerepkörben tündököl az Idézők szurdokában. Fő pozíciója a dzsungel, avagy igyekszik ő megteremteni a lehetőségeket, bevinni az első ütéseket az ellenfélnek. Kedvenc karakterei között megemlíti Rammust, Nidalee-t, Vi-t és Viegót is, azaz otthonosan mozog a tankok, előcsatározók és mágikus sebzéssel támadó karakterek között. 

Amellett, hogy szabadidejében a szörnyeket pusztítja, előszeretettel ül le a képernyők elé, hogy megnézze az aktuális LCK vagy más nemzetközi verseny összecsapásait. Nem meglepő, hogy dél-koreaiként a kedvenc esportcsapata az a T1, amelyik jelenleg is a világ legjobb négy klubjába tartozik. Faker és társai a Worldsön, a hivatalos LoL-vébén az elődöntőben mérik össze hamarosan erejüket a Gen.G-vel, ami az év egyik legizgalmasabb párharcának ígérkezik. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!