Ronaldo újabb csapattársával veszett össze a portugál válogatottnál - videó

Portugal's football team training session ahead of Qatar 2022 World Cup 2022 Pedro Fiuza fiuza foto lisbon lisboa Portuguese soccer sports session Cristiano Ronaldo Qatar World Cup Qatar 2022 World Cup football tournament Futebol training camp training se
Cristiano Ronaldo a portugál válogatott edzésén
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik Cristiano Ronaldo közelmúltban adott interjúja nem csak Manchesterben, hanem a katari világbajnokára készülő portugál válogatottnál is nagy botrányt okozott.
Vágólapra másolva!

Ronaldo már a portugál válogatottal készül az edzőtáborban a vb-re, ám nem rég felkerült egy videó az internetre, amelyen látszólag nem igazán örült az ötszörös aranylabdásnak a szintén manchesteri Bruno Fernandes. Most pedig egy másik válogatott csapattársával, a Manchester Cityt erősitő Joao Cancelóval akadhatott nézeteltérése.

A 37 éves klasszis odasétált hozzá edzés közben és a nyakát megragadva próbálta jobb kedvre bírni, de a jobbhátvéd szemlátomást frusztráltnak tűnt.

Azt nem tudni mi lehetett Cancelo baja, de Ronaldo mozdulataiból úgy tűnt, mintha bocsánatot akart volna kérni, ám a felvételen látszik, hogy a 28 éves védő erre nem volt vevő. Miután Ronaldo hátat fordított csapattársának egy fanyar mosolyt eresztett meg, ami újabb bizarr beszédtémát szolgáltat most a vb kezdete előtt.

Cristiano Ronaldo a portugál válogatott edzésén Forrás: NurPhoto via AFP/Pedro Fiuza/NurPhoto/Pedro Fiuza

Úgy fest, a Ronaldo körüli botrány cseppet sem tett jót a portugál válogatottnak, legalábbis a csapaton belüli légkör meglehetősen fagyosnak tűnik.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről