Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Liverpool hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Middlesbrough együttesét, s vezeti a tabellát.

A vereséget szenvedő csapat játékosa Paul Ince azt nyilatkozta, a Liverpool olyan erős, hogy menedzsere távolléte sem érződik a játékán: "A Liverpoolnál minden játékos tudja a dolgát, de a Manchestert sem kell még eltemetni, a címvédő visszakapaszkodhat. Ám az Arsenal legalább olyan esélyes, mit a Liverpool. Amit az, "Ágyúsok" a Manchester és a Juventus ellen mutattak, az félelmetes.

Ince azt is elárulta, ha olyan védői lettek volna a Liverpoolnak, amikor ő korábban az Anfield Roadon játszott, mint Hyypia, Henchoz és Carragher, akkor bajnokságot nyert volna az együttessel. Phil Thompson, a 'Pool Gerard Houllier-t helyettesítő szakvezetője a következőt mondta a találkozó után: "Tény, hogy a topon vagyunk, nagyszerű játékot mutattunk, s ez nem könnyű egy idegenbeli BL-meccsel a hátunk mögött.

Steve McClaren a 'Boro menedzsere abban látta csapata vereségének okát, hogy játékosai nem tudták elöl tartani a labdát, s ez okozta a problémákat.

Thury Gábor

Ajánlat:

Mindent egy helyen az Eb-ről